Farger i varme jordtoner, kreativ kontinental stil, loungemusikk og brede smil preger det siste skuddet på stammen av Lilleeng Helseparks spennende, helsebringende tilbud. Kaffekoppen hjemme blir aldri den samme!

 

Med lang erfaring og drift av kaffebarer i hovedstaden, var det naturlig for navnesøstrene Elisabeth Toth og Elizabeth Blair å se mot Moss når lysten til å etablere en ny kaffebar tok form. «Denne byen er et spennende og optimistisk vekstområde og konseptet til Lilleeng helsepark med boligene i Rosenvinge Park er et godt eksempel på annerledes og nytenkende kombinasjoner som vi kjente vi hørte hjemme i. Dessuten fortjener Moss en skikkelig kaffebar», smiler baristaen Elisabeth.

Evita House er navnet på de kaffetørstes nye hoffleverandør. «Ved siden av god kaffe og mer tradisjonelt bakverk, vil vi også tilby noe for de mer helsebevisste. Her kan du få byens sunneste frokost eller lunsj i form av sandwich, fersk juice og eksotiske smoothieboller. Dette siste er en ekstra tykk smoothie med sunn topping av feks müsli, mørk sjokolade, kokos og frisk frukt. Etter hvert vil vi også tilby salater. Med en baristabrygget kaffe på siden har du energi til å gå løs på dagen. Det lover vi».

Dørene er åpne i Evita House. Det er bare å gjøre seg kjent med din nye stamkafé i nabolaget ditt! Dit kommer du nærmest tørrskodd når du har flyttet inn i Rosenvinge Park.

Se bildegalleri: Fra innsiden og utsiden av leilighetene på Rosenvinge Park

Se alle leilighetene i vår interaktive Boligvelger-opplevelse her!: Boligvelgeren for Rosenvinge Park