«Blomster, og ikke minst grønne planter, er godt for helsa. Det er jo til og med forsket på». Henry Pongo driver Pongos hagesenter i hjørnelokalet av Lilleeng helsepark og arbeider ivrig for en grønnere tilværelse.

«Bedre innemiljø og høyere trivsel gjør noe med oss. Det kan jeg skirve under på. Jeg har holdt på med blomster på heltid i snart 40 år, og smiler på jobb hver dag».

Blomsterbutikken hans er godt kjent i mosseområdet, og det kommer en stadig videre krets av trofaste kunder strømmende til lokalene. Pongos hagesenter driver etter outlet-prinsippet hvor grossistenes overskudd finner veien til de betydelige lokalene og sørger for rask utskifting samt stor variasjon. Resultatet er svært konkurransedyktige priser. «Alle skal ha råd til friske blomster i stua, og jeg har nok bidratt til at Moss blomstrer litt mer enn andre byer gjennom de årene jeg har holdt på med dette». Henry Pongo vet å gjøre en god handel, og det kommer den voksende skaren av kunder til gode.

Med blomsterfloret bare noen skritt unna, er det ingen grunn til at hverken balkongen din eller stua ikke kan bugne av frodig og fargerik trivsel!

Se videoinnslag: Anita og beboerne i byggetrinn 1 er i gang med innflyttingen

Les hva som gjør Rosenvinge Park populært: Skiller seg fra andre boligprosjekter på disse tingene