Vingparken konferansesenter handler ikke kun om arbeidsliv og lærerike konferanser. Dette er også inspirerende og feststemte selskapslokaler som huser opptil 200 blide gjester. Det er bare å invitere!

 

”Lokalene her passer for såvel livets store øyeblikk som årsfesten med stor stemning. Alt fra stort og stilfullt til mindre og mer uhøytidelige tilstelninger får en flott ramme her hos oss.” Siv Holder er daglig leder i Vingparken konferansesenter, og holder gjerne frem fordelene med  stor fleksibilitet i romstørrelser, alt av audiovisuelt utstyr og et renommert kjøkken som sørger for at maten holder imponeringsfaktor.

Se videoinnslag med Siv og andre som jobber på området her: Skiller seg fra andre boligprosjekter – unikt tilbud å benytte

”For beboerne i Rosenvinge Park er det i tillegg et solid argumentet at man kan ha festen så godt som hjemme.” Det er i praksis et tilstøtende festlokale vi snakker om. Et som til overmål er tilbaketrukket nok til at festen hverken blir forstyrret av noen form for støy, eller på noe vis sjenerer andre beboere i parken”, sier hun overbevisende. Godt med innendørs vrimleplass i konferansesenteret gir også ”luft” til selskapet og er nok et element i  suksessfaktoren til de nye og moderne lokalene. Glemt er heller ikke parkeringen, som både er lett tilgjengelig og rikelig.

Flytter du til Rosenvinge Park er du aldri mange skrittene fra et vellykket arrangement.

Se bildegalleri: Fra innsiden og utsiden av leilighetene på Rosenvinge Park