Det er to ting som preger Rosenvinge Park på en spesiell måte.

Det ene er er det parkanlegget som danner kjernen i boligprosjektet. Denne grønne lungen beriker bo-opplevelsen og skaper et skiftende utsyn med årstidene. Parken strekker seg også inn mellom tårnene og preger de flotte inngangspartiene.

Videre viser utomhusplanen også godt nærheten til Lilleng Helsepark med Restaurant Ro som nærmeste tilbud i dette unike senteret som er med sine mange helseorienterte aktører er med å skape en ekstra dimensjon til bo-opplevelsen og øke livskvaliteten til innbyggerne av parken.

Det tas forbehold om avvik mellom utomhusplanen og endelig utviklet område.

Se bildegalleri: Fra innsiden og utsiden av leilighetene på Rosenvinge Park

Se prospektet: Digitalt og fysisk prospekt for Rosenvinge Park

Klikk på bildet under for større versjon.