Bente Marie i Rosenvinge Park Foto: Thomas Andersen

– En dag gikk jeg hjemover fra fergeleiet på kvelden, gjennom parken. Det var så stille og rolig, og lysene rundt gjorde at jeg fikk en så herlig følelse. Det var skikkelig hjem, kjære hjem!

Bente-Marie Gloppen er gjestfri, og inviterer oss inn i stua. Hun flyttet inn i Rosenvinge Park i november 2017, og er strålende fornøyd med sin nye tilværelse i leilighet.

– Tidligere bodde jeg på Årvoll, i et hus jeg har bodd i tjue år. Det var en utfordring for meg å skulle flytte i leilighet, og jeg brukte veldig lang tid på prosessen før valget falt på Rosenvinge Park. Men nå er jeg SÅ fornøyd. Nå skal jeg leve livet her, for dette er et deilig sted å bo, stråler hun.

SE VIDEOINNSLAG fra Bente-Maries leilighet i Rosenvinge Park her: (artikkelen fortsetter nedenfor)

Nesten for godt til å være sant

De store vinduene slipper inn vårlig sollys. Vi er oppe i femte etasje, og har god sikt langt avgårde. Bente-Marie kan til og med fortelle at hun kan se Bastøferja når den kommer inn.

– Du skjønner, jeg hadde kontor på skofabrikken rett her borte. Der hadde jeg to store vinduer med utsikt rett hitover. Så jeg har fulgt arbeidet på plassen lenge, og da jeg leste om Rosenvinge Park føltes det veldig riktig, forteller hun.

Bente-Marie er en aktiv dame, og bruker byen, naturen og nærområdet mye. Leiligheten i Rosenvinge Park føltes nesten for godt til å være sant.

– Det er så nært alt jeg behøver i hverdagen, samtidig som det ligger i en grønn og frodig park. For meg var det veldig viktig å ikke bo nær en trafikkert vei, og det slipper jeg her. Likevel har vi jo et fullverdig tilbud på Lilleeng Helsepark rett utenfor døren, sier hun og legger til:

– Bilen min blir mye mindre brukt nå enn før. Nesten bare når jeg skal kjøre til hytta!

Klikk her for informasjon om visning på området eller kontakt megler!

En ekstra stue på verandaen

Byggetrinnene som kalles tårn 4 og 5 selges for fullt nå. Eiendomsmegler Andreas Thoring kan melde om at rundt 130 leiligheter er solgt allerede i Rosenvinge Park, som har vist seg å bli en stor suksess på Høyda.

Over 125 leiligheter solgt – klikk her for å se hvilke leiligheter som ennå er tilgjengelig!

Vi har tidligere snakket med arkitekten bak prosjektet, Sondre Schou Hauger, som trekker frem lyset som en av de viktigste trivselsfaktorene i leilighetene. Det å vise ut skillet mellom ute og inne med store vindusflater, og glass mot glass i hjørner, har vært viktig.

Bente-Marie har valgt å ta enda et skritt i denne retningen, og har innglasset deler av sin veranda.

– Jeg er veldig glad for at jeg tok det valget. Oppe i femte etasje kan det bli litt vind, så det er utrolig deilig med glasset som gjør at jeg kan bruke plassen mye mer. Nå har jeg faktisk fått en ekstra stue, og jeg sitter mye her ute, sier hun og viser oss hvordan hun enkelt kan åpne opp veggene så det likevel blir god lufting.

Bente-Marie i sin nye leilighet i Rosenvinge Park. Foto: Thomas Andersen