Scroll ned

Bilpool i planene

Scroll ned

Bo deg bilfri? Det følger selvsagt med biloppstillingsplass under bakken til leiligheten du kjøper i Rosenvinge Park, men du kan også velge å kjøpe uten.

Spørsmålet er om du faktisk trenger egen bil når du bor her? Og hvorfor eie når man kan dele?

Først og fremst bor du svært nær det aller meste av hva du trenger i hverdagen. Du kan komfortabelt nå både supermarked og et stortantall butikker til fots. Skal du ut å reise, er du 300 meter unna holdeplass for buss som bringer deg videre til både tog og fly.

Les hva som gjør Rosenvinge Park populært: Skiller seg fra andre boligprosjekter på disse tingene

Av og til er det imidlertid kjekt med eget kjøretøy. Selv om sjansen for at du kommer til å kjøre svært mye mens du bor her, likevel ikke er av de største. Nettopp derfor arbeides det nå aktivit med å legge opp til en bilpool for prosjektet.

Bilpool er en lettvint, miljøvennlig og praktisk måte å ha tilgang til bil uten nødvendigvis å eie selv. Eller kanskje sågar en ekstra bil, når et slikt behov måtte melde seg. Et antall biler av varierte typer (f.eks. varebil med hengerfeste) vil, hvis man når frem med en bilpoolløsning, stå til samlet disposisjon for beboerne i Rosenvinge Park. Trenger du bil til noe, kan du i så fall enkelt booke og betale en liten sum for lånet. Slik slipper du i tilfelle unna med vesentlig lavere kostnader enn å eie selv, og kan samtidig gjøre deg nytte av fordelene i å ha bil tilgjengelig. Smart, eller hva?