Besøk vårt

Nye visningssenter!

Rosenvinge Parks visningssenter finner du innendørs i Lilleng Helsepark. Det er åpent på annonserte tider og ved avtale med megler. Utenom dette er noe tilgjengelig utenfor visningsrommet for besøkende.

Kommer du utenbys fra, kan du plotte inn Lilleengveien 8, 1523 Moss på GPS’en. Ellers finner du kart her. I visningssenteret får du full oversikt over alle sider av prosjektet og god hjelp av våre meglere. De viser deg gjerne rundt i såvel senteret som på selve boligområdet.

Megler

Det er Meglergaarden & Partners som presenterer og tar seg av salget av leilighetene i Rosenvinge Park. De er et fritt og uavhengig eiendomsmeglerfirma som er spesialister på eiendomsmarkedet i Moss og omegn. og består av ti erfarne meglere pluss medarbeidere i alle aldre. De fleste er vokst opp nettop i Mosseområdet. Fra kontorene i Moss sentrum omsettes alle typer boliger, både leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og villaer. I tillegg formidler vi tomter og fritidseiendommer. Meglergaarden & Partners er også spesialister på nybygg og boligprosjekter, og er spesielt stolte av å kunne presentere Rosenvinge Park til et svært interressert publikum. Du treffer oss på hovednummeret 69 20 25 50, eller ved ringe direkte til vår hovedansvarlig megler for Rosenvinge Park: Andreas Thoring på telefon 918 21 500.

Andreas Thoring

Andreas Thoring

Eiendomsmegler MNEF
Tel.: 918 21 500
E-post: athoring@meglergaarden.no

Meld din

Interesse

Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Rosenvinge Parks boliger pågår. Kun Meglergaarden og markedsføringressurser tilkoblet prosjektet har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

Andre

Kontaktpersoner i Vingeparken

Restaurant RO, bordbestilling og spørsmål

41 40 18 11 / post@vingparkenkonferansesenter.no eller
Siv Holder: 913 60 537 / siv@vingparkenkonferansesenter.no

Konferansesenter, gjennomføring

41 40 18 11 / post@vingparkenkonferansesenter.no eller
Line Hyllander Andersen: 971 86 493 / line@vingparkenkonferansesenter.no

Lilleeng Helsepark, klinikker og timebestilling

www.lilleenghelsepark.no/kontakt-oss
Lilleeng Helsepark, leie av lokaler
Finn Grønseth: 917 24 514,
finn@lilleenghelsepark.no

Lilleeng Helsepark, leie av lokaler

Finn Grønseth: 917 24 514, finn@lilleenghelsepark.no

Lilleeng Helsepark, leie av lokaler

Finn Grønseth: 917 24 514, finn@lilleenghelsepark.no