Besøk vårt visningssenter og se hvordan Rosenvinge Park blir

Interessert i Rosenvinge Park? Kontakt megler i Meglergaarden for mer info!

FRISKE BLOMSTER TIL NY STUE

«Blomster, og ikke minst grønne planter, er godt for helsa. Det er jo til og med forsket på». Henry Pongo driver Pongos hagesenter i hjørnelokalet av Lilleeng helsepark og arbeider ivrig for en grønnere tilværelse.

TRENING

Det er ikke alle forunt å bo med et treningssenter ved siden av. Actic treningssenter er ikke bare naboen din i Rosenvinge Park, men også byens eneste med eget basseng. Attpåtil varmtvannsbasseng.

LILLEENG HELSEPARK

Det er ikke mange boligprosjekter som kan skilte med å ha Norges største senter spesialisert på helseorienterte tilbud og tjenester som nabo.

MEDISINSKE TJENESTER

Ingen av oss slipper helt unna et legebesøk eller to i livet. Bor du i Rosenvinge Park er turen heldigvis ikke lang.

HELSEBRINGENDE TJENESTER OG VELVÆRE

Enten du oppsøker kiropraktor, akupunktør eller ren velvære som massasje, negl- og hudpleie, finner du kvalitetsleverandører samlet under ett og samme tak i Lilleeng Helsepark.

Helseparken

Tanken om å bygge et område hvor livskvalitet sto i fokus, skapte planene om å gjøre om industrihall om til et helsebringende senter. Slik ble Lilleeng Helsepark til.

Andreas Thoring

Eiendomsmegler MNEF

Tel.: 918 21 500

E-post: athoring@meglergaarden.no

Meld din

interesse

Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Rosenvinge Parks boliger pågår. Kun Meglergaarden og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *