Scroll ned

Opplev din nye gjestebolig og peisestue

Scroll ned

Ta en titt i peisestuen, gjesteboligen og Restaurant Ro med vår helt nye 3D-opplevelse her! 

Nå kan du se hvordan både peisestuen, gjesteboligen og Restaurant Ro er – med «walkthrough» i 3D-løsningen vår. Se de ulike stedene nedover på denne siden!

RESTAURANT RO:

I likhet med boligene er også Restaurant Ro en del av selve parkområde som er hjerte i Rosenvinge Park. Med tilstøtende parkeringsplass og et fantastisk område for uteservering er restauranten et yndet sted for byens befolkning til såvel lunsj, middag og spesielle anledninger. Som beboer er restauranten både elegant, fredelig nabo og kortreist leverandør av smaksopplevelser. Enten du ønsker å nyte dem i restaurantens lune omgivelser, eller bestille for å hente hjem. Det er ikke mange prosjekter forunt å ha egen «husrestaurant», og Restaurant Ro er bevisst sin rolle som nabo for beboerne i Rosenvinge Park gjennom å være en utvidelse av stua til naboene våre i Rosenvinge Park. I tillegg til kapasiteten i selve Restaurant RO, kan Ving konferansesenter med sine tilstøtende lokaler, i samarbeid med restauranten også tilby selskapslokaler av ypperste sort til større og mindre anledning.

Les hva som gjør Rosenvinge Park populært: Skiller seg fra andre boligprosjekter på disse tingene

PEISESTUEN:

Rosenvinge Park er bygget rundt det som en gang var låsutvikleren TrioVings produksjonsområde. Parken utgjorde, da som nå, pustehullet i en travel og aktiv hverdag. I forbindelse med innkjøringen til området og parken lå portnerboligen. Denne utypiske bygningen ligner mer på en seterhytte i Valdres enn en formell portnerbolig, men passer perfekt inn i de grønne parkomgivelsene. Det skulle ikke lange tenkepausen til for at utviklerne så den som et sosialt møtepunkt hvor beboerne i Rosenvinge Park kan møtes i uformelle og hyggelige omgivelser lunet av peiskos og kaffeduft. Med storskjerm, prosjektor og fullt utstyrt kjøkken og passer også til mindre sammenkomster når stua i leiligheten din ikke strekker til.

Se alle leilighetene i vår interaktive Boligvelger-opplevelse her!: Boligvelgeren for Rosenvinge Park

GJESTEBOLIG:

Med fokus på innovasjon ment for verdensmarkedet var TrioVing i mange år hoffleverandør for hoteller og bedrifter verden rundt med sine kortlåser. Innovasjonen førte med seg et behov for å kontrollere tilgangen til området, og i forbindelse den slusen inn på området lå bygningen som bare ble kalt for «Vakta». Det elegante, lille teglsteinshuset er i dag omgjort til en lekker gjestebolig til bruk for beboerne i Rosenvinge Park. En fullt utstyrt, romslig leilighet som er perfekt for å innlosjere besøket når behovet melder seg.

Vil du vite mer eller bli kontaktet av megler? Meld din interesse i Rosenvinge Park ved å klikke her!

Se prospektet: Digitalt og fysisk prospekt for Rosenvinge Park