Se video: Kenneth lever livet i Rosenvinge Park

Etter førti år i store eneboliger på Refsnes og Feste, tok Kenneth og Kine valget om å flytte i leilighet. De bestemte seg på timen, og har ikke angret siden.

Arkitektene forteller: Slik blir de nye parkboligene i Rosenvinge Park

På nyåret legges 50 nye leiligheter i det grønne parkhjertet på Høyda ut for salg. Denne gangen med en nytt, innbydende arkitektonisk utrykk. Beliggenheten og den unike nærheten til fasilitetene i Lilleeng Helsepark er imidlertid den samme, noe som har preget arkitektenes arbeid.  

Bytt ut hagen med flerbrukspark, springvann og restaurant

Med tre boligtårn ferdig innflyttet og to nye under oppføring, trer de grønne planene for friarealene for alvor frem i dagens lys. Og det gjør fordelene også. Snart kommer siste del av parken for salg. Se hva som venter deg!

Bildegalleri: Rosenvinge Park på innsiden og utsiden

Se bilder fra innsiden og utsiden av leilighetene i det andre byggetrinnet på Rosenvinge Park!

BILPOOL I PLANENE

Bo deg bilfri? Det følger selvsagt med biloppstillingsplass under bakken til leiligheten du kjøper i Rosenvinge Park, men du kan også velge å kjøpe uten.

SHOPPING – i behagelig gangavstand

Høyda og Varnaveien er byen i byen når det kommer til shopping. Begge er i gangavstand fra Rosenvinge Park.

Parken – hjertet i området

Som navnet tilsier er hjertet i Rosenvinge Park nettopp parkanlegget. Dette er en videreføring av parken som alltid utgjorde kjernen i TrioVings beskyttede industriområde. Denne byens «hemmelige hage» hadde de færreste tilgang til.

Peisestue og gjestebolig

Med egen peisestue for beboerne – og en gjestebolig man kan låne om du får ekstra mange på besøk – er Rosenvinge Park rigget for sosiale opplevelser du kan huske lenge.

REISE – lett å komme seg avsted

Uansett hvor du har tenkt deg, enten vi snakker et kinobesøk med barnebarnet, en kveld i operaen eller kanskje en soltur til sydligere strøk: Rosenvinge Park ligger 300 lettvinte meter unna av- og påstigningen til verden.

Andreas Thoring

Eiendomsmegler MNEF

Tel.: 918 21 500

E-post: athoring@meglergaarden.no

Meld din

interesse

Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Rosenvinge Parks boliger pågår. Kun Meglergaarden og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *