Se video: Kenneth lever livet i Rosenvinge Park

Etter førti år i store eneboliger på Refsnes og Feste, tok Kenneth og Kine valget om å flytte i leilighet. De bestemte seg på timen, og har ikke angret siden.

Besøk vårt visningssenter og se hvordan Rosenvinge Park blir

Interessert i Rosenvinge Park? Kontakt megler i Meglergaarden for mer info!

OPTIKER

Det å besøke en optiker er mer enn bare å få et klarere syn på tilværelsen. Optikeren AlfaWiz i Lilleeng Helsepark er litt utenom det vanlige – og perfekt for beboerne i Rosenvinge Park.

Digitalt prospekt og prisliste for parkhus 1 og 2

Her finner du digitalt prospekt, prisliste og tegningsskjema for de 50 nye leilighetene i Rosenvinge Park sine nye parkhus.

KOSTHOLDSVEILEDNING OG YOGA

Få hjelp til å strekke deg i riktig retning, på et av de nyeste tilskuddene i Lilleeng Helsepark – hos Mat er Medisin. Der står både yoga og kostholdsveiledning på menyen.

Arkitektens ord om parkhusene i Rosenvinge Park

Arkitekt Sondre Schou Hauger i Østavind Arkitekter forteller om tilnærmingen til de nye parkhusene med 50 leiligheter i Rosenvinge Park.

Opplev din nye gjestebolig og peisestue

Ta en titt i peisestuen, gjesteboligen og Restaurant Ro med vår helt nye 3D-opplevelse her! 

Arkitektene forteller: Slik blir de nye parkboligene i Rosenvinge Park

På nyåret legges 50 nye leiligheter i det grønne parkhjertet på Høyda ut for salg. Denne gangen med en nytt, innbydende arkitektonisk utrykk. Beliggenheten og den unike nærheten til fasilitetene i Lilleeng Helsepark er imidlertid den samme, noe som har preget arkitektenes arbeid.  

STAMKAFÈ – byens kuleste kaffebar

Farger i varme jordtoner, kreativ kontinental stil, loungemusikk og brede smil preger det siste skuddet på stammen av Lilleeng Helseparks spennende, kafé-tilbud. Vi tør love at kaffekoppen hjemme blir aldri den samme!

FRISKE BLOMSTER TIL NY STUE

«Blomster, og ikke minst grønne planter, er godt for helsa. Det er jo til og med forsket på». Henry Pongo driver Pongos hagesenter i hjørnelokalet av Lilleeng helsepark og arbeider ivrig for en grønnere tilværelse.

Bytt ut hagen med flerbrukspark, springvann og restaurant

Med tre boligtårn ferdig innflyttet og to nye under oppføring, trer de grønne planene for friarealene for alvor frem i dagens lys. Og det gjør fordelene også. Snart kommer siste del av parken for salg. Se hva som venter deg!

SELSKAPSLOKALER: Det er bare å invitere til Rosenvinge Park!

Vingparken konferansesenter handler ikke kun om arbeidsliv og lærerike konferanser. Dette er også inspirerende og feststemte selskapslokaler som huser opptil 200 blide gjester. Det er bare å invitere!

TRENING

Det er ikke alle forunt å bo med et treningssenter ved siden av. Actic treningssenter er ikke bare naboen din i Rosenvinge Park, men også byens eneste med eget basseng. Attpåtil varmtvannsbasseng.

Bente-Marie flyttet fra hus til leilighet på Rosenvinge Park

– En dag gikk jeg hjemover fra fergeleiet på kvelden, gjennom parken. Det var så stille og rolig, og lysene rundt gjorde at jeg fikk en så herlig følelse. Det var skikkelig hjem, kjære hjem!

Restaurant Ro – midt i parken

Med en av byens hyggeligste restauranter i hagen, er det bare å slippe løs matgleden!

Digitalt prospekt – tårn 4 og 5

Bla deg gjennom prospektet for Rosenvinge Parks andre salgstrinn digitalt – tårn 4 og 5 – her.

Bildegalleri: Rosenvinge Park på innsiden og utsiden

Se bilder fra innsiden og utsiden av leilighetene i det andre byggetrinnet på Rosenvinge Park!

Gode nettopplevelser fra HomeNet

Som beboer på Rosenvinge skal du få godt fibernett til ditt behov. Nå er avtale på plass med HomeNet for å sikre solid internettilgang.   HomeNet er heleid av Broadnet AS, Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. HomeNet retter sitt fokus på privatmarkedet og nettet består av over 40

Skiller seg fra andre boligprosjekter

Nylig ble byggetrinn to av Rosenvinge Park lansert. Med 200 interesserte på liste og 100 leiligheter solgt i første byggetrinn, er det tydelig at boligprosjektet har truffet en nerve.

Se video: Anita fikk se leiligheten for første gang

Anita Eriksen fra Moss har gledet seg stort til å se leiligheten hun har kjøpt i Rosenvinge Park. Samtidig som andre byggetrinn ble lagt ut for salg, kunne nemlig de første beboerne straks klare til å flytte inn i tårn 1, 2 og 3.

Effektivt og mindre, eller romslig og imponerende

Velg mellom alt fra store leiligheter med panoramautsikt over by og fjord til effektive, mindre varianter.

Få oversikten: Utomhusplan for Rosenvinge Park

Det er to ting som preger Rosenvinge Park på en spesiell måte.

Arkitektens ord om tårn 4 og 5 i Rosenvinge Park

Få med deg hva arkitekt for Rosenvinge Park-tårnene, Sondre Schou Hauger, sier om tårn 4 og 5 i andre byggetrinn i Rosenvinge Park.

Livet i parken

Nyt en lekker leilighet i elegante, vakre og fredelige omgivelser. Slik er livet i parken ved Rosenvinge Park.

BILPOOL I PLANENE

Bo deg bilfri? Det følger selvsagt med biloppstillingsplass under bakken til leiligheten du kjøper i Rosenvinge Park, men du kan også velge å kjøpe uten.

LILLEENG HELSEPARK

Det er ikke mange boligprosjekter som kan skilte med å ha Norges største senter spesialisert på helseorienterte tilbud og tjenester som nabo.

MEDISINSKE TJENESTER

Ingen av oss slipper helt unna et legebesøk eller to i livet. Bor du i Rosenvinge Park er turen heldigvis ikke lang.

HELSEBRINGENDE TJENESTER OG VELVÆRE

Enten du oppsøker kiropraktor, akupunktør eller ren velvære som massasje, negl- og hudpleie, finner du kvalitetsleverandører samlet under ett og samme tak i Lilleeng Helsepark.

SHOPPING – i behagelig gangavstand

Høyda og Varnaveien er byen i byen når det kommer til shopping. Begge er i gangavstand fra Rosenvinge Park.

Helseparken

Tanken om å bygge et område hvor livskvalitet sto i fokus, skapte planene om å gjøre om industrihall om til et helsebringende senter. Slik ble Lilleeng Helsepark til.

Parken – hjertet i området

Som navnet tilsier er hjertet i Rosenvinge Park nettopp parkanlegget. Dette er en videreføring av parken som alltid utgjorde kjernen i TrioVings beskyttede industriområde. Denne byens «hemmelige hage» hadde de færreste tilgang til.

Peisestue og gjestebolig

Med egen peisestue for beboerne – og en gjestebolig man kan låne om du får ekstra mange på besøk – er Rosenvinge Park rigget for sosiale opplevelser du kan huske lenge.

REISE – lett å komme seg avsted

Uansett hvor du har tenkt deg, enten vi snakker et kinobesøk med barnebarnet, en kveld i operaen eller kanskje en soltur til sydligere strøk: Rosenvinge Park ligger 300 lettvinte meter unna av- og påstigningen til verden.

Flytt til en bedre hverdag!

Velkommen til Rosenvinge Park – og en bo-opplevelse du ikke finner maken til! Beliggenhet er som oftest det viktigste kriteriet for valg av ny bolig. Selv om Rosenvinge Park kan skilte med en supersentral og tilbaketrukket beliggenhet på én og samme tid, handler boligene her ikke bare om HVOR du flytter. Det handler vel så

Andreas Thoring

Eiendomsmegler MNEF

Tel.: 918 21 500

E-post: athoring@meglergaarden.no

Meld din

Interesse

Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Rosenvinge Parks boliger pågår. Kun Meglergaarden og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *