Scroll ned

Skiller seg fra andre boligprosjekter

Scroll ned

Nylig ble byggetrinn to av Rosenvinge Park lansert. Med 200 interesserte på liste og 100 leiligheter solgt i første byggetrinn, er det tydelig at boligprosjektet har truffet en nerve.

Eiendomsmegler Fredrik Thoring fra Meglergaarden peker ut spesielt én suksessfaktor.

– Utbygger hadde en helt klar tanke om å skulle gi mer enn bare en flott, ny bolig.

– De valgte å bygge opp en helsepark, med alle herligheter det innebærer. I arbeidet med Lilleeng helsepark hadde man hele tiden Rosenvinge Parks beboere i tankene, fortsetter han, som i oktober åpnet salget av byggetrinn to.

Å kjøpe ny leilighet er ofte forbundet med en enklere hverdag uten oppussing og hagearbeid. På Rosenvinge Park tas det ett skritt videre: De vil øke livskvaliteten til beboerne.

– Det unike i Rosenvinge Park er at man har alt innenfor en armlengdes avstand. Jeg tror beboerne får et avslappet forhold til tid og sted. Man behøver ikke mase avgårde for å rekke parkeringen eller hjem for å lage middag, man kan nyte livet, sier Thoring.

Besøk vårt visningssenter og se mulighetene: Her ser du når visningssenteret er åpent!

 

Restauranten blir er en forlengelse av stua

Et høydepunkt mange trekker frem ved Lilleeng Helsepark, er Restaurant Ro. Brasseriet baserer seg på italienske og franske fristelser, fra de enkleste rettene til større selskap.

– Det blir som ditt andre kjøkken, du kan nesten gå tørrskodd fra leiligheten og inn her. Hit kan du komme en dag du ikke orker eller har tid til å lage mat, forteller daglig leder for Vingparken, Siv Holder.

Foto: Thomas Andersen
Siv Holder er stolt av allsidigheten Restaurant Ro tilbyr – her kan man komme om man vil jobbe på pc’en, man kan feire større selskap, eller ta venninnelunsjen.
– Vi er en en veldig folkelig restaurant, det skal være lavterskel, legger hun til.

Restauranten har en lun og tilbakelent atmosfære, med fyr på peisen, et hyggelig loungeområde og uteplass med varmelamper.

Alt i umiddelbar nærhet til boligene i Rosenvinge Park.

– Vi har folk som kommer innom loungeområdet med en avis eller for å jobbe på pc’en om formiddagen, mens de tar en kaffe. Vi har ikke spiseplikt, så du kan se på Restaurant Ro som en forlengelse av stuen din, forteller Holder.

 

En svømmetur i varmt basseng er få skritt unna

Beboerne i Rosenvinge Park vil få naborabatt flere steder i Lilleeng Helsepark, også på Actic Moss i Lilleeng Helsepark.

Mange vil kanskje sette stor pris på badstuen og innendørsbassenget på Actic, som holder 30 grader året rundt . Christina er blant dem som bruker bassenget som erstatning for vanlig trening.

– Jeg har mye smerter i beina og kan av og til ikke gå, så for meg er det utrolig viktig å få litt bevegelse. Der er svømming bra, for jeg slipper å belaste feil, forteller Christina, som bruker bassenget flere ganger i uka.

Fra fysioterapeut til fotpleie og kafé: Sjekk ut alle aktørene i Lilleeng Helsepark her.

 

Øker voldsomt på seniormedlemmer

Actic har medlemmer fra 15-83 år. Med apparater, gruppetrening, et varmtvannsbasseng har de vokst jevnt og trutt siden de åpnet i fjor høst. Spesielt øker de basen med seniormedlemmer.

Foto: Thomas Andersen
Robert Fialho viser frem bassenget hos Actic Moss i Lilleeng Helsepark.
– For godt voksne handler mye om miljøet på treningssenteret. Seniormedlemmene setter pris på å delta i en gruppe som har faste rutiner her hver uke og god oppfølging, spesielt om de har skader eller annet som må tas hensyn til, sier Fialho.

ROSENVINGE PARK TÅRN 4 og 5:
• 72 leiligheter fordelt på to tårn • Størrelser fra 47-113 m2 • Priser fra 1.600.000,- (* Pris oppgitt uten P-plass) • Egen gjestebolig og stor, felles peisestue. • Restaurant RO på området • Lilleeng Helsepark i umiddelbar tilknytning

Foto: Thomas Andersen
Eiendomsmegler Fredrik Thoring nyter en kopp kaffe i Lilleeng Helsepark, som han mener fortjener en del av æren for godt salg i Rosenvinge Park.