Scroll ned

Lilleeng Helsepark

Scroll ned

Det er ikke mange boligprosjekter som kan skilte med å ha Norges største senter spesialisert på helseorienterte tilbud og tjenester som nabo.

Rosenvinge Park, med Lilleeng Helsepark i umiddelbar tilknytning, er rett og slett en unik kombinasjon. Når du investerer i ny leilighet her få du landets beste vilkår for en sunnere, tryggere og mer behagelig hverdag på kjøpet. Med bedre livskvalitet som resultat.

Daglig leder Finn Grønseth er entusiastisk når han snakker om utviklingen av det gamle industriområdet og helseparkens rolle:
”Helse er viktig for alle. Uansett livssituasjon. Derfor er bredden i tilbudet og kvaliteten på tjenestene er avgjørende. I Lilleeng Helsepark er dette på plass i en unik samling; medisinsk behandling, fysikalske tilbud, basseng og velvære for å nevne noe”, forteller han, og legger til: ”Helse er ikke minst påvirket av opplevelser av velvære, av vår psykiske tilstand og enkle gleder som å omgi seg med blomster og grønne planter. Eller et kjæledyr. Det er vårt omfattende spekter av tilbud sammen med Rosenvinge Parks nydelig bomiljø som gjør dette til en helsevinner,” avslutter han glødende før tiden er inne for å haste videre med få på plass enda flere helsebringende aktører i lokalene.

Helsen vår er avhengig av å bli viet oppmerksomhet. Da kan du bli belønnet med et friskere og bedre liv. Som beboer i Rosenvinge Park har det har aldri vært lettere å få til akkurat det.

Er du klar til å oppgradere helsa? Velg deg en lekker leilighet i Rosenvinge Park, så er du i gang!

Se videoinnslag: Anita og beboerne i byggetrinn 1 er i gang med innflyttingen

Les hva som gjør Rosenvinge Park populært: Skiller seg fra andre boligprosjekter på disse tingene