Scroll ned

Se video: Anita fikk se leiligheten for første gang

Scroll ned

Anita Eriksen fra Moss har gledet seg stort til å se leiligheten hun har kjøpt i Rosenvinge Park. Samtidig som andre byggetrinn ble lagt ut for salg, kunne nemlig de første beboerne straks klare til å flytte inn i tårn 1, 2 og 3.

– Jeg har gledet meg som en unge til å se det ferdige resultatet, forteller Anita Eriksen like før hun trår over dørterskelen og inn i leiligheten i Rosenvinge Park.

Anita var blant de første kjøperne i Rosenvinge Park tilbake i 2015. Bakgrunnen for kjøpet var at Anitas mor behøvde et sted å bo, så derfor kjøpte datteren leiligheten til henne.

– Leilighetskjøpet gikk utrolig fort unna. Det var på første salgsdag, kun to timer etter salgsstart. Da var allerede 11 leiligheter solgt, på den korte tiden. Så jeg bare slo til, forteller hun.

Anitas mor skal bo i første etasje i flotte Rosenvinge Park. Hittil er 100 leiligheter solgt i byggetrinn 1. 29. oktober var det salgsstart for byggetrinn 2.

Bekymfringsfri hverdag med kort avstand til alt

Med ny leilighet som ikke krever vedlikehold i form av oppussing eller hagearbeid, vil Anitas mor få en bekymringsfri hverdag i første etasje.

– Det var helt avgjørende at Lilleeng helsepark er ved siden av, for der får mamma tilgang til alt hun trenger. Det er kort vei til alt fra dagligvare til tannlege og lege. Jeg har allerede fikset fastlege og tannlege til mamma, smiler Anita.

Les hva som gjør Rosenvinge Park populært: Skiller seg fra andre boligprosjekter på disse tingene

Hun trekker også frem andre fordeler moren vil nyte godt av som beboer i Rosenvinge Park.

– Her bor man i en stor, fin park. I tillegg har man tilgang til peisestuen. Der kan man være sosiale med andre beboere, eller ha selskap om man behøver plass til flere enn man har plass til i leiligheten. Også er det en kjempefin takterrasse som alle kan bruke, påpeker hun.

Selv bor Anita like borte i gaten, og hun har blitt en flittig bruker av Lilleeng Helsepark. Vi treffer henne på Evita House, hvor hun roer ned etter en treningstime med det hun mener er byens beste kaffe mocca.

– Nå kommer jeg nettopp fra Actic Moss som ligger rett borte i gangen her i Lilleeng Helsepark. I tillegg har jeg vært flere ganger på Restaurant Ro, det er flott å kunne ha et sånt sted rett i nabolaget, forteller hun.

Se alle leilighetene i vår interaktive Boligvelger-opplevelse her: Boligvelgeren for Rosenvinge Park

Foto: Thomas Andersen
Anita Eriksen og Meglergaardens Fredrik Thoring på befaring i leiligheten Anitas mor skal bo i. Anita var strålende fornøyd med hvordan leiligheten har blitt og synes tilvalgene moren har gjort er prikken over i’en.

Endelig er dagen her!

Forventningene har vært mange siden byggestart, så både Anita og moren har annenhver uke vært innom Høyda for å se hvordan bygget tar form. Derfor er det med en stor porsjon glede hun nå kan trå inn på det flislagte gulvet i gangen.

– Det er kjempefint her! Å, så lekkert kjøkken. Har du sett! Nei, nå blir moren min glad, sier hun fornøyd.

Leiligheten er på 56 kvadrat og blir ekstra romslig med 2,70 meters takhøyde, hvit eikeparkett og de store vindusflatene som sørger for godt med lys.

– Jeg hadde ikke trodd badet skulle være så romslig, det samme med boden, sier Anita når hun inspiserer gangen.

Som en av de mange fordelene i Rosenvinge Park trekker Anita frem peisestuen, som beboerne kan bruke til sosiale sammenkomster.

– Lekkert!

Dessuten har både Anita og moren brukt ventetiden fornuftig. De har gjort tilvalg for å få et personlig preg på leiligheten, og de har kjøpt inn en ny, flott salong.

De har også valgt å ikke gå for kun hvitmalte vegger, men også noen spennende nyanser av grått, både i i stuen og på soverommet.

– Mamma har fått være med og velge alt selv, så ho har designet soveromsgarderoben og valgt ut noen lekre fliser til kjøkkenet, forteller Anita, mens hun beveger seg rundt i leiligheten.

– Gud, så stort garderobeskap! Det ble høyt altså, og veldig lekkert. Også er det fin farge på veggene, og et stort fint vindu!, smiler Anita i det hun trår inn i soverommet.

Etter nøye inspeksjon og flittige komplimenter om hvert eneste rom, kan Anita se seg godt fornøyd med kjøpet. Her vil moren stortrives.

– Dette gleder jeg meg til å vise mamma i morgen!, avslutter Anita med stjerner i øynene.

I slutten av november er byggetrinn 1 innflytningsklart, og der er 100 av 107 leiligheter solgt. Søndag 29. oktober lanseres byggetrinn to.

Som en av de mange fordelene i Rosenvinge Park trekker Anita frem peisestuen, som beboerne kan bruke til sosiale sammenkomster.

FAKTA OM ROSENVINGE PARK:

• 72 leiligheter fordelt på to tårn legges ut for salg søndag 29/10 kl. 13.• Størrelser fra 47-113 m2

• Priser fra 1.600.000,- (* Pris oppgitt uten P-plass)

• Egen gjestebolig og stor, felles peisestue.

• Restaurant RO på området

• Lilleeng Helsepark i umiddelbar tilknytning

Se bildegalleri: Fra innsiden og utsiden av leilighetene på tårn 4 og 5 i Rosenvinge Park