Arkitektene forteller: Slik blir de nye parkboligene i Rosenvinge Park

På nyåret legges 50 nye leiligheter i det grønne parkhjertet på Høyda ut for salg. Denne gangen med en nytt, innbydende arkitektonisk utrykk. Beliggenheten og den unike nærheten til fasilitetene i Lilleeng Helsepark er imidlertid den samme, noe som har preget arkitektenes arbeid.  

Hold deg oppdatert om neste trinn på Rosenvinge Park: Registrér din interesse her!

Å velge seg bolig i Rosenvinge Park er på mange måter valg som også handler om livsstil. Høyda i Moss er en av byens travleste handelstrøk og ferdselsårer. Det betyr at man automatisk befinner seg i behagelig gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Til tross for den sentrale beliggenheten danner parken ikke bare en rolig, harmonisk ramme for alle boligene, men også et grønt hjerte som alle boliger vender inn mot.

Nederst i artikkelen ser du de første 3D-illustrasjonene fra det kommende trinnet!

Se videoreportasjen og hør arkitektene fortelle om neste trinn på Rosenvinge Park her:

 

LES OGSÅBytt ut hagen med flerbrukspark, springvann og restaurant

Parken har naturlig nok vært dreiepunktet i arkitektens arbeid med å lage en best mulig bo-opplevelse. En stor innsats er lagt ned i å utnytte parkens randsoner så godt som mulig, og bevare det grønne indre som vakkert og bruksnyttig fellesareal. Det har man lykkes svært godt med, noe ikke minst de nye boligene viser. Fra å tenke mer vertikalt i de forrige byggetrinnene, har byggene nå blitt trukket noe ned. Samtidig har uttrykket gått mot en skarpskåren eleganse i myk innpakning. De nye byggene utrstråler en eksklusiv følelse med sin fasade i mørkbeiset tre, og med store vindusflatene dras parkopplevelsen inn i boligen.

Play Video

Helse og velvære - en unik tilleggskvalitet

Rosenvinge Park er utviklet som et konsept hvor en ummidelbar nærhet til Lilleeng Helsepark er en del av bo-opplevelsen. Dette er godt ivaretatt i de nye boligene. Med inngangspartier som vender inn mot parken, er det ikke mange skrittene over til alle tilbudene som finnes i det som er distriktets, - ja, faktisk en av landets største helsefokuserte sentre. Ikke minst finner du et stort utvalg i velvære og treningsmuligheter. Bla et stort varmtvannsbasseng venter på deg noen skritt unna boligen din! Når treningsrunden er gjort unna, kan du kose deg med en middag på Restaurant Ro - boligenes nærmeste nabo, eller gå for en sunn lunsj i byens kuleste kaffebar; Evita House.

Mer enn bare å bo

Å kjøpe seg bolig på Rosenvinge Park er mer enn bare en bolig. Med på kjøpet følger frynsegoder i form av grønn park, Lilleeng Helsepark og en supersentral beliggenhet i fredelige omgivelser. Med en arkitektur som tilrettelegger nettopp for å benytte seg av alle disse tilleggsgodene, er Rosenvinge Park ganske enkelt et enestående prosjekt som gir deg en ny måte å leve på.

Vil du holde deg oppdatert om neste trinn på Rosenvinge Park? Registrér din interesse her!