Bente-Marie flyttet fra hus til leilighet på Rosenvinge Park

– En dag gikk jeg hjemover fra fergeleiet på kvelden, gjennom parken. Det var så stille og rolig, og lysene rundt gjorde at jeg fikk en så herlig følelse. Det var skikkelig hjem, kjære hjem!

Play Video

Bente-Marie Gloppen er gjestfri, og inviterer oss inn i stua. Hun flyttet inn i Rosenvinge Park i november 2017, og er strålende fornøyd med sin nye tilværelse i leilighet i Moss.

– Tidligere bodde jeg på Årvoll, i et hus jeg har bodd i tjue år. Det var en utfordring for meg å skulle flytte i leilighet, og jeg brukte veldig lang tid på prosessen før valget falt på Rosenvinge Park. Men nå er jeg SÅ fornøyd. Nå skal jeg leve livet her, for dette er et deilig sted å bo, stråler hun.

Nesten for godt til å være sant

De store vinduene slipper inn vårlig sollys. Vi er oppe i femte etasje, og har god sikt langt avgårde. Bente-Marie kan til og med fortelle at hun kan se Bastøferja når den kommer inn.

– Du skjønner, jeg hadde kontor på skofabrikken rett her borte. Der hadde jeg to store vinduer med utsikt rett hitover. Så jeg har fulgt arbeidet på plassen lenge, og da jeg leste om Rosenvinge Park føltes det veldig riktig, forteller hun.

Bente-Marie er en aktiv dame, og bruker byen, naturen og nærområdet mye. Leiligheten i Rosenvinge Park føltes nesten for godt til å være sant.

– Det er så nært alt jeg behøver i hverdagen, samtidig som det ligger i en grønn og frodig park. For meg var det veldig viktig å ikke bo nær en trafikkert vei, og det slipper jeg her. Likevel har vi jo et fullverdig tilbud på Lilleeng Helsepark rett utenfor døren, sier hun og legger til:

– Bilen min blir mye mindre brukt nå enn før. Nesten bare når jeg skal kjøre til hytta!

Foto: Thomas Andersen

En ekstra stue på verandaen

Byggetrinnene som kalles tårn 4 og 5 har solgt minst 30 boliger hver, og nå er også leilighetene i de to nye parkhusene godt i gang med salget. Eiendomsmegler Andreas Thoring konstaterer at Rosenvinge Park har etablert seg som et attraktivt bosted i Moss, og har vist seg å bli en stor suksess med sin plassering på Høyda.

Foto: Thomas Andersen