Bytt ut hagen med flerbrukspark, springvann og restaurant

Med tre boligtårn ferdig innflyttet, og nye parkleiligheter på vei, trer de grønne planene for friarealene i Rosenvinge Park i Moss for alvor frem i dagens lys. Og det gjør fordelene også. Se hva som venter deg!

Å bo i byens kanskje travleste hjørne, slik du gjør i Rosenvinge Park, tilfører hverdagen din store praktiske fordeler. Alt er innen rusleavstand; fra dagligvare, eksotiske frukt & grønt utsalg, shoppingsenter og vinmonopol, til bilforretninger og megastores. Med eksepsjonelt stort utvalg innenfor det meste og mindre behov for planlegging av livets nødvendigheter og gleder, kan du la dagens innfall og impulsivitet styre livet oftere.
En slik tilgjengelighet fører oftest med seg støy og trafikk på kjøpet, men her ligger den store overraskelsen: Rosenvinge Parks frodige kjerne er en stille, fredelig oase som lar deg finne hvilepulsen der du trenger det som mest: Hjemme. Kom og opplev!

 

Egen omvisning og besøk på visningssenteret? Kontakt megler Andreas Thoring på telefon 918 21 500.

AKTIVITET FOR LITEN OG STOR

Som boligprosjekt skiller Rosenvinge Park seg ut også i form av sin helseprofil. Boligene er nabo til landets største private senter med helse og velværeorienterte tilbud, Lilleeng Helsepark, og du går hjemmefra direkte over til senteret. Her har du et rikt tilbud skreddersydd for å gi deg et friskere, behageligere og mer aktivt liv. De kvalitetene gjenspeiler seg i de grønne utearealene. Lekeapparater og en sandkasse du neppe har sett maken til er magneter for barn. Resten av oss kan utfordre både presisjon og formkurven med petanque/boccia bane, solid badminton/volleyballnett på gressbane og bordtennisbord. Dessuten kan man la energien få fritt utløp på de romslige gressarealene.
Park2 2

GRØNN HAGE TIL REKREASJON

Som beboer i Rosenvinge Park bytter du den vedlikeholdskrevende hagen med en velfrisert og levende park. Gamle trær, grønne plenarealer, gangstier gjennom beplantede pergola, hekk og fargerike partier med blomster skaper tilsammen en deilig grønn sone. Her befinner også en elegant gjestebolig i teglsten seg. Den føyer seg nydelig inn i parkbildet sammen med den unike peisestuen med sin seterlignende sjarm som tilfører parken både nytte og stil.
Sistnevnte er et unikt samlingspunkt tilrettelagt for beboere hvor både bridgekvelder og fotballkamper på storskjerm passer perfekt. Parkens stenlagte, vakre lille allmenning frister med benker og stort springvann, tett flankert av Restaurant Ro. Hit søker du for en uteservert kaffe, lunsj, eller sen midtsommersmiddag.

Se leilighetene du kan velge mellom: Digital boligvelger for Rosenvinge Park 

Det er ikke mange boligprosjekter forunt å tilby topp tilgjengelighet kombinert med fredelig parkidyll, men det er nettopp denne verdien som er kjernen i Rosenvinge Park. Når grøntarealene mellom de nybygde tårnene nå trer frem og sommersolen byr på seg selv i rikt monn, er tiden perfekt for å stifte bekjentskap med det som kan bli din nye hage. Det er god fart i salget av tårn 4 og 5, men fortsatt en spennende miks av leiligheter igjen. Gjør en avtale med megler ved første anledning og undersøk alternativene.

 

Livet i parken venter!