– Det som traff oss var først og fremst beliggenheten

Ekteparet Øivind og Greta Trondrud ville ha mindre ansvar for vedlikehold av enebolig og hage. Etter et besøk hos venner i Rosenvinge Park slo de til og flyttet inn i ny leilighet med utsikt over den grønne parken midt i Moss.

– Vi fant først frem til Rosenvinge Park fordi det var noen bekjente av oss som hadde kjøpt leilighet i blokka ved siden av. Vi hadde vært på visning tidligere, men ikke gjort noe alvor av det. Men så ble denne leiligheten ledig, og vi slo til med en gang.

Øivind Trondrud står sammen med kona Greta på balkongen i deres nye leilighet i tårn 3 på Rosenvinge Park. Herfra nyter de gode dager sentralt i Moss, med utsikt over det grønne parkområdet på Høyda.

Se videoreportasjen og se hvordan Øivind og Greta har det i sin nye leilighet her (artikkelen fortsetter nedenfor):

Play Video
Tronrud2

Balkongen flittig brukt

– Vi er veldig glade i å sitte ute i hagestua vår (på balkongen, red.anm), og se ut i parken og barna som leker der. Vi spiser også en del her ute, både sent og tidlig, forklarer Greta.

Også når hun skal ut av leiligheten gir Rosenvinge Park spennende muligheter:

– Jeg er veldig glad i gå tur, så hver tirsdag er jeg med i en damegruppe, og vi har noen løyper rundt omkring. Og så har jeg el-sykkel, den er jeg veldig glad for. Det er så fint å sykle rundt omkring her. Det er helt supert, så det kan anbefales, smiler hun.

Ta en tur på visning i Rosenvinge Park? Les mer her!

IMG_8526_S

Mindre vedlikehold og topp beliggenhet

Ektemannen Øivind konstaterer at leiligheten gir større anledning til å nyte livet.

– Der vi bodde før, i eneboligen, så hadde vi jo bil og den brukte vi stort sett hver dag for å kjøre til supermarkedet og for å komme til byen. Det behøver vi ikke her!, smiler han.

– Det som traff oss var først og fremst beliggenhet. (...) Vi ville komme til noe som var enklere å vedlikeholde, og hus koster faktisk mer enn man tror, legger han til.

Å gå fra hus til leilighet fryktet paret ville være en stor overgang, men det viste seg å være enklere enn de trodde. Med litt tid før innflytting fikk de også tid og ro til å gjennomgå hva de ville ha med seg - og hva de kunne klare seg uten.

Les om en annen beboer på Rosenvinge: Kenneth stortrives nær helseparken

Tronrud3

Tips til deg som vurderer å kjøpe

Nærheten til Lilleeng Helsepark, med alt det har av tilbud og aktører, opplever de som ekstra verdifullt.

– Der har man apotek, lege, tannlege, man har fysioterapi og et trimsenter, ramser Øivind opp, som også gjerne benytter Restaurant Ro ved anledninger - blant annet ved behov for et hyggelig lag.

Øivind og Greta er allerede godt etablert i sin nye bolig på Rosenvinge Park, men hvilke råd har de til andre som vurderer å kjøpe et nytt hjem i samme park?

– Ser du etter leilighet her må du se etter hva du vil ha: Vil du ha kveldssol eller morgensol, vil du ha utsikt til sjøen - for fra de øverste etasjene har du god utsikt over Oslofjorden, lyder oppfordringen fra Øivind.

Se hvilke boliger som er tilgjengelige i vår digitale boligvelger her!

Er du interessert i å bo på Rosenvinge Park? Registrer deg i skjemaet her, så mottar du nyhetsbrev og blir kontaktet av megler:

 

Meld din Interesse

Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Rosenvinge Parks boliger pågår. Kun Meglergaarden og markedsføringressurser tilkoblet prosjektet har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

Please enter your name.
Please provide a real email.
Please enter valid phone number.
Please enter your message.