Grønn boligpark på sitt beste – midt i Moss

Se bildene fra toppen av tårnet på Rosenvinge Park i Moss: Den grønne parken får virkelig springe ut til glede for beboere og besøkende!

sommerpark-3-kopi-1024x827

Med grønne blader på trærne, fuglekvitter og vannfontener er parkopplevelsen på sitt aller beste i Rosenvinge Park i sommerhalvåret. På vinterstid har man innetilbud rett i nærheten som inkluderer både varmtvannsbasseng og trivelige spisesteder.

Nedenfor kan vi dessuten vise deg bilder tatt fra takterrassen i tårn 5, som viser litt av både størrelse og grøntareal fra den grønne boligparken på Høyda i Moss.

– Denne parken er tilgjengelig for alle. Beboerne som har flyttet inn har selvsagt fått glede seg ekstra av parklivet, men vi ser at det også er besøkende som tar glede av følelsen man får i et så innbydende parkområde, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

I juni 2023 kommer ferdigstilte leiligheter i Parkhus 3 for salg. Her er det bare å flytte rett inn i parken!

Full oversikt: Se alle leilighetene i Rosenvinge Parks digitale boligvelger

sommerpark-1-kopi-e1592938484774-1024x660

Og hvis noen skulle tro at de nye byggene tar bort opplevelsen av park på Rosenvinge, kan Thoring berolige:

– Parken har mer enn nok plass, og utbyggerne er flinke til å ta vare på idyllen. Det blir fortsatt både trær, grønt gress og en flott plass å bo, sier han.

Nærheten til så mange tjenester i Lilleeng Helsepark er dessuten et stort pluss mange trekker frem - i tillegg til "beboernes andre kjøkken", Restaurant Ro, med suveren beliggenhet midt i parken, skryter megleren. Her er det også anledning til å benytte seg av uteserveringen på en av byens mest populære restauranter på sommerhalvåret. Hvorfor ikke kombinere visning med nettopp et godt måltid i grønne omgivelser?

Vil du se og høre mer kan du kontakte Andreas for et eget tidspunkt på telefon 918 21 500