Helsebringende tjenester og velvære

Enten du oppsøker kiropraktor, akupunktør eller ren velvære som massasje, negl- og hudpleie, finner du kvalitetsleverandører samlet under ett og samme tak i Lilleeng Helsepark.
Fra hjemmet ditt i Rosenvinge Park, kan du i løpet av minutter gjøre dagen din til en vaskeekte spa-opplevelse, gi deg selv en D-vitamin boost i solstudio, eller rette opp i den plagsomme nakken du våknet med i morges.
admin-ajax
En av de mange aktørene på plass i Lilleeng Helsepark er Vansjøklinikken. ”Vansjøklinikken etablerte seg i Lilleeng Helsepark i 2016, og nå teller vi ni behandlere innen for et vidt spekter av fagområder og tjenester innen både komplementær og tradisjonell medisin” sier Marit Jansen Sundmoen. Hun er kiropraktor ved klinikken og kan fortelle om fornøyde og stadig flere kunder. ”Lilleeng helsepark er et konsept vi føler oss hjemme i. Det gir oss blant annet verdifulle muligheter til å samarbeide med de andre aktørene. Både jeg som kiropraktor og fysioterapeutene våre jobber f.eks. godt med legene her i helseparken. Vi benytter oss også av fasilitetene til treningssenteret Actic, som ligger bare noen skritt fra oss i senteret. Helt perfekt!”

STORT UTVALG

I parken finnes også tilbud innen naturmedisin, refleksologi, ernæringsveiledning, mental trening/coach og yoga. For å nevne noe. Dessuten har du både frisør og skjønnhetspleie på plass. Som regionens største senter innen helsesegmentet, og med stadig økende tilbud er det bare å glede seg til fremtiden som beboer i Rosenvinge Park.