Her er tre Mosseleiligheter du kan flytte rett inn i

Midt i Rosenvinge Park flytter nå nye beboere inn i splitter nye leiligheter. Her viser vi deg noen få gjenværende det fortsatt er mulig å sikre seg.

Det er god aktivitet på Høyda i Moss i disse dager: 72 helt nye leiligheter flyttes inn i av sine nye eiere.

Seks av boligene er per 12. mars fortsatt i salg, og i videoen her kan du få en liten titt på dem sammen med megler Andreas Thoring fra Meglergaarden. Han har folk på visning etter avtale, eller tirsdager kl 17 i visningssenteret på Lilleeng Helsepark.

Klikk her for kontaktdetaljer for å nå megler Andreas Thoring!

Skjermbilde-2021-03-12-kl.-16.00.11

Les også reportasjen om ekteparet som flyttet ut av eneboligen og inn i drømmeleiligheten i Rosenvinge Park her!

– Først og fremst har jeg lyst til å vise frem en fin leilighet i 1. etasje. Blant annet har den en virkelig flott markterrasse vendt mot syd, rett ut i parken. Virkelig en fin leilighet, forteller Andreas om boligen på over 80 kvadratmeter.

– Den andre jeg viser er ganske lik, med to soverom. En stor og fin løsning for kjøkken og stue, og med den største terrassen på hele prosjektet her i Rosenvinge Park, påpeker Thoring.

Skjermbilde-2021-03-12-kl.-16.04.30

Flere leiligheter tilgjengelig akkurat nå

Oppdatert: Den tredje leiligheten Andreas viser i videoen er nå solgt, men det gjenstår altså seks innflyttingsklare leiligheter.

Andreas understreker at det også er flere alternativer igjen oppover i etasjene.

Se hvilke leiligheter som er tilgjengelige i vår digitale boligvelger her!

PS! Det er også en rekke flotte parkleiligheter i salg i parken. Her kan du høre hva arkitektene har tenkt når du har utformet disse byggene.