Livet i parken

Nyt en lekker leilighet i elegante, vakre og fredelige omgivelser. Slik er livet i parken ved Rosenvinge Park.

De 72 nye leilighetene som nå er klare for salg representerer et stort og variert utvalg av størrelser, planløsninger og plassering. Her har du alt fra effektive, smarte og overraskende innholdsrike leiligheter på 40 m2 til de større alternativene fordelt over generøse 113 m2. Leilighetene er fordelt på to tårn, Tårn 4 og Tårn 5, som utnytter og fordeler lys og himmelretninger maksimalt slik at hver enkelt enhet gir deg en spennende bolig.

Se alle leilighetene i vår interaktive Boligvelger-opplevelse her!: Boligvelgeren for Rosenvinge Park

Å velge bolig handler utvilsomt mye om beliggenhet, men også om selve bygningsmassen. Estetikk og praktiske løsninger må gå hånd i hånd og krever en nøye uttenkt balanse. Med stø hånd har de to nye tårnene i Rosenvinge Park fått form som føyer seg fint inn med de tre foregående, men kan likevel skilte med sine særtegn og variasjoner. Elegant linjeføring  har skapt en arkitektur som både er sofistikert og lekker. Store vindusflater preger det utvendige utseende og ikke minst opplevelsen innendørs: Med vindu som rekker helt ned til gulvet, skapes stort lysinfall og en luftighet som gir større romfølelse.

Tårnene kranser seg rundt den grønne kjernen - parken, og sørger for en fredelig stemning. En park er dessuten et vindu mot årstidene og dermed har du en utømmelig kilde til nye synsinntrykk og opplevelser i det som i praksis er hagen din. De viktge inngangspartiene er lune, imøtekommende og beplantes på en måte som står godt i stil til den frodige parken. Trivsel står høyt i kurs for enhver boligkjøper, og den er vi sikre på at du vil finne i Rosenvinge Park.

Parkområdet