Medisinske tjenester

Ingen av oss slipper helt unna et legebesøk eller to i livet. Bor du i Rosenvinge Park er turen heldigvis ikke lang.

Det skal godt gjøres å unngå en aldri så liten korrigering av stive muskler, rygg og ledd også - eller andre kranglevorne kroppsdeler og funksjoner. For ikke å snakke om tennene. Det er ikke det at man absolutt ønsker å møte opp hos helsepersonell til enhver tid, men du verden så kjekt det er å bo ved siden av en slik kapasitet når man først må legge turen innom.

Lilleeng Helsepark bærer sitt navn med rette når det kommer til medisinske tjenester. Flytter du inn i Rosenvinge Park, er du samtidig en del av området som også representer Lilleeng Helsepark. Alt er bygget med tanken om å skape et helhetlig konsept rundt livskvalitet og tilgjengelighet.

volvat

Mange aktører

I skrivende stund er det over 40 aktører på plass i senteret, og i så måte er LIlleeng Helsepark det største i sitt slag på nasjonalt plan. Her finner du kjente aktører som Volvat medisinske senter og Boots apotek, men også regulært fastlegesenter, plastisk kirurgi, øre-nese-hals spesialist, gynekolog og fysioterapi. Andre tilbud er Varna tannlegesenter, psykolog og ernæringsterapeut. Det jobbes også kontinuerlig med å få på plass enda flere tjenester i den medisinske sfæren.

Glem heller ikke at Lilleeng Helsepark har lagt det meste til rett for at du kan drive aktiv forebygging og øke sjansen for at helsen forblir på topp!