Nå er over halvparten solgt i trinn 2

Da Norge kunne feire 17.mai 2018, var halvparten av leilighetene i andre byggetrinn på Rosenvinge Park solgt.

Foto: Thomas Andersen

Denne saken er over ett år gammel. Over halvparten av de 72 leilighetene i andre byggetrinn i Rosenvinge Park var da solgt, før vi trådde inn i feriemånedene 2018. Her er vår tekst fra "milepælen" i salgsfremgangen:

Interessentene strømmer fortsatt til. Hos Meglergaarden er det, tross ferietid for mange, stor aktivitet for å ta imot alle henvendelsene.

- Det er fortsatt en god miks av leiligheter igjen. Fra 47 til 99 kvadrat, og med både ett og to soverom. Man kan velge bort garasjeplass for å få en litt rimeligere leilighet, eller velge to om du har behov for det. Det er leiligheter med utsikt til sjø og by, eller mer park nært. Noen har til og med privat solplass på taket, sier Andreas Thoring hos Meglergaarden.

Se hvilke leiligheter som er igjen i vår digitale boligvelger her!

Byggearbeidene på første trinn er ferdig og de aller fleste av disse 107 leilighetene er nå flyttet inn i. Det har gitt økt interesse for andre byggetrinn på den gamle TrioVing-tomten.

Les beboernes inntrykk: Bente-Marie flyttet ut av huset og inn i problemfri leilighet

- Det som er veldig hyggelig er at man merker en økning i interessen etter at innflyttingen i de første byggene nå er ferdig. Flere har fått se hvor fint det er både i parken og i byggene og leilighetene.
- Nå er det en flott sommer i vente, så det er bare å stikke innom området og ta seg en titt, oppfordrer Andreas.

Besøk restauranten eller caféen når du er innom parken - les mer om disse her!

I ferieperioden er det mulig å avtale egen visning på området, inkludert i visningssenteret på Lilleeng Helsepark, med Andreas eller kollegaer i Meglergaarden: Nå kan du kontakte Fredrik Thoring på telefon 905 02 484.

Se video og les reportasje: Dette skiller Rosenvinge Park fra andre boligprosjekter