Peisestue og gjestebolig

Med egen peisestue for beboerne - og en gjestebolig man kan låne om du får ekstra mange på besøk - er Rosenvinge Park rigget for sosiale opplevelser du kan huske lenge.

Rosenvinge Park er utviklet over den gamle industritomten til TrioVing. Låsfabrikanten var verdenskjent for sin dominerende hullkortlås VingCard. Da eiendomsutvikleren Enata tok over området, lot de seg sjarmere av de to bygningene som utgjorde inngangsportalen til det gamle industriområdet.

«Vakta», selve porten som i sin tid var utstyrt med bom og sikkerhetstiltak ble innredet til en elegant gjestebolig som har blitt stilt til felles disposisjon for Rosenvinge Park. Med god størrelse, fullt utstyrt kjøkken, stort bad og enkel tilgang gir dette en fabelaktig mulighet til å innkvartere besøket når familie og venner kommer på overnattingsvisitt.

Se bildegalleri: Fra innsiden og utsiden av leilighetene på Rosenvinge Park

Bare 50 meter forbi «Vakta», finner du portnerboligen i det som utgjorde TrioVing området. Denne perlen, med laftet tømmer og skifer på taket, gir assosiasjoner til en seter på fjellet der den ligger omgitt av den frodige, grønne parken. Med tankene om fellesskap og hygge i hodet, ble bygningens sjel ivaretatt og gjort om til en peisestue med stort potensiale som sosialt samlingspunkt. Enten det dreier seg om fotball på storskjerm, venninnegjengens faste samlingspunkt, eller bridgekveld, passer peisestuen perfekt. Fullt utstyrt kjøkken gir mange muligheter, og det er plass nok til mindre tilstelninger. På den måten får leiligheten din en ekstra storstue på kjøpet når behovet melder seg.

PS! I kjelleren finner du smørebod og sykkelverksted, samt skap for oppbevaring av f.eks. golfutstyr. Perfekt for deg som liker å skru og fikse!

Se detaljene: Digitalt prospekt og prisliste for Parkhus 3

Fra peisestuen