Selskapslokaler: Det er bare å invitere til Rosenvinge Park!

Vingparken konferansesenter handler ikke kun om arbeidsliv og lærerike konferanser. Dette er også inspirerende og feststemte selskapslokaler som huser opptil 200 blide gjester. Det er bare å invitere!

 

”Lokalene her passer for såvel livets store øyeblikk som årsfesten med stor stemning. Alt fra stort og stilfullt til mindre og mer uhøytidelige tilstelninger får en flott ramme her hos oss.” Stephen Hamilton har solid erfaring med drift av noen av hovedstadens mest eksklusive restauranter. Nå drifter han ikke bare Restaurant Ro og Evita House, men leder i tillegg Vingparkens konferansesenter.

Se videoinnslag med Siv og andre som jobber på området her: Skiller seg fra andre boligprosjekter - unikt tilbud å benytte

Han holder gjerne frem fordelene med stor fleksibilitet i romstørrelser, alt av audiovisuelt utstyr og et renommert kjøkken som sørger for at maten holder imponeringsfaktor: ”For beboerne i Rosenvinge Park er det i tillegg et solid argumentet at man kan ha festen så godt som hjemme. Det er i praksis tilstøtende festlokaler vi snakker om. De er til overmål tilbaketrukket nok til at festen hverken blir forstyrret av noen form for støy, eller på noe vis sjenerer andre beboere i parken”, sier han overbevisende.

Godt med innendørs vrimleplass i konferansesenteret gir også ”luft” til selskapet og er nok et element i  suksessfaktoren til de nye og moderne lokalene. Glemt er heller ikke parkeringen, som både er lett tilgjengelig og rikelig.

Flytter du til Rosenvinge Park er du aldri mange skrittene fra et vellykket arrangement.

Se bildegalleri: Fra innsiden og utsiden av leilighetene på Rosenvinge Park