Stamkafé – byens kuleste kaffebar

Farger i varme jordtoner, kreativ kontinental stil, loungemusikk og brede smil preger det siste skuddet på stammen av Lilleeng Helseparks spennende, kafé-tilbud. Vi tør love at kaffekoppen hjemme blir aldri den samme!

Evita5-e1579256288817

Evita House er etterhvert en etablert aktør i Høyda-området og allerede hoff-leverandør til såvel beboere i Rosenvinge Park som byens øvrige borgere. Er man innom Lilleeng Helsepark er denne supertrivelige kaffebaren et naturlig stoppested, og ikke minst et perfekt sted for et hyggelig lunsjtreff i hverdagen.

Her finner du både tradisjonelt bakverk, nydelige smørbrød og noen lette varme retter. Ved siden av et rikt utvalg av rykende varm kaffe og te. Selvsagt. Forøvrig kan du også kjøpe nydelig, nybakt brød her som virkelig kan gjøre stas på lunsjbordet hjemme. Om du skulle foretrekker en real hjemmelunsj.

Det er mange som mener at en baristabrygget kaffe gir deg akkurat den energien som skal  til for å gå løs på dagen, og da er det jo fantastisk greit å ha energikilden så nær. Egentlig er det bare å gjøre seg kjent med din nye stamkafé i det som blir nabolaget ditt først som sist. Dit kommer du nærmest tørrskodd når du har flyttet inn i Rosenvinge Park.