Trening

Det er ikke alle forunt å bo med et treningssenter ved siden av. Actic treningssenter er ikke bare naboen din i Rosenvinge Park, men også byens eneste med eget basseng. Attpåtil varmtvannsbasseng.

Det er virkelig lettere å motivere seg til økt bevegelse når du har kort vei til en velgjørende svømmetur, eller en treningsrunde i byens mest imøtekommende treningssenter!

Actic er Sveriges største kjede av treningssentere, og den brer om seg her til lands. Med 29 sentere etablert, er de en kvalitetsorientert, svært seriøs aktør med vekt på dyktige instruktører og treningsutstyr som holder høy standard. Dessuten, og her er de alene, er varmtvannsbassenget en del av tilbudet.

«Kundene elsker bassenget. Det er perfekt som avslutning på treningsrunden, eller bare som avspenningshjelp. Vi kjører jo også egne programmer i vannet», forteller Marlin. Hun er daglig leder ved Actic senteret i Lilleeng Helsepark.

Se videoreportasjen der Robert forteller: Skiller seg fra andre boligprosjekter på disse tingene

Actic6

FOR ALLE ALDRE

«Vi har en svært god spredning mht alder blant kundene våre, og seniorsegmentet er i klar vekst. Det ser vi som et tegn på at vi gjør noe riktig», forteller den blide lederen.

«Mange tenker at treningssenter er for den yngre garden, men tilbudet vårt er viktigere jo eldre man blir. 70’ er de nye 50’, pleier vi å si. Stadig fler holder seg nemlig aktive i godt voksen alder og får betalt i en sprekere seniortilværelse. Det er den beste investeringen det er mulig å gjøre», fortsetter hun før vi blir vist bassengfasilitetene, og de er det sannelig ikke mye å utsette på.

Fornøyde kunder lader opp til dagen med rolige, avslappede svømmetak i varmtvannsbassenget. ”Det er lett å glemme, men det er ikke først og fremst medlemsskap i et treningssenter du kjøper hos oss. De egentlige produktene våre er økt energi, mindre plager og mer funksjonsdyktig hverdag. Det finner du ikke i noen butikkhylle.”

Les også om: KOSTHOLDSVEILEDNING OG YOGA