Helseparken

 

Tanken om å bygge et område hvor livskvalitet sto i fokus, skapte planene om å gjøre om industrihall om til et helsebringende senter. Slik ble Lilleeng Helsepark til.

Hit går du nærmest tørrskodd fra boligen din i Rosenvinge Park. I dag fremstår Lilleeng Helsepark som et kraftsenter i regional forstand innenfor helse. Foruten apotek og medisinske aktører som Volvat, fastlegesenter, topp moderne tannlegesenter, øre-nese-halsklinikk, gynekolog og plastisk kirurg, er det også et omfattende tilbud innenfor komplimentær medisin og velvære. Her finner du kiropraktorer, akunpunktør, massører og ernæringsrådgivere.

Også skjønnhetspleie som pedikyr og manikyr og hudpleie er på plass. Dessuten et topp moderne treningssenter fra Sveriges største aktør, Actic, som har varmtvannsbasseng som en del av fasilitetene. Med en bred tilnærming til helse og trivsel i tankene, finner du også norges største blomsterbutikk, kjæledyrforretning, frisør og byens kuleste kaffebar. Bedre vilkår for en blomstrende helse finner du ganske enkelt ikke i noe annet boligprosjekt.

Les mer: Treningsmuligheter i senteret

Les mer: Helse- og velvære rett ved

Les mer: Norges største blomsterbutikk rett ved

trening-1